A tömör, rozsdamentes acélból készült, termoakkumuláló aljú lábas gazdaságos, költséghatékony és hatékony főzést biztosít, amelynek köszönhetően új dimenziót fedezhet fel a főzésben, a szaftok és a húslevesek csökkentésében. Ez a méret alkalmas mártások, hús- és zöldségredukciók készítésére, csokoládé olvasztására, gyümölcsök, például körte borban pácolására, pudingok főzésére, krémek alapjának elkészítésére stb.Tulajdonságok:
kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült
aggodalom nélkül használhat fém konyhai eszközöket is
ergonomikus fogantyú biztosítja a biztonságos kezelést
a főzőedény minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is
sütőben is süthető
az erős szendvicspad alja energiát takarít meg
a felhalmozott energia egyenletesen adja át a hőt a tűzhelynek, így előre kikapcsolhatja a tűzhelyet, és hagyhatja, hogy az étel "elkészüljön"
könnyen tisztítható - a tűzhely külső és belső felületei erősen polírozottak
mosogatógépben moshatóAjánlott:
intenzív melegítéskor használjon sütőkesztyűt
az edény átmérőjével arányos méretű főzőlapot használjon