A tömör, rozsdamentes acélból készült,
termoakkumulációs aljú lábas gazdaságos,
költséghatékony és hatásos főzést biztosít, amelynek
köszönhetően új dimenziót fedezhet fel a főzésben, a
szaftok és a húslevek csökkentésében.
Ez a méret alkalmas mártások, hús- és zöldséglevesek
készítésére, csokoládé olvasztására, gyümölcsök,
például körte pácolására, puding, gyermek kása és
tészta főzésére a levesbe.
Előnyei:
kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból
készült
nyugodtan használhat hozzá fém konyhai
eszközöket is
az ergonomikus fogantyú biztosítja a
biztonságos kezelést
minden típusú főzőlappal kompatibilis, az
indukciósaat is beleértve
akár sütőben is süthet benne
az erős szendvics alj energiát takarít meg
a felhalmozott energia egyenletesen adja tovább
a hőt az edénybe - javasoljuk, hogy a hőforrást
korábban kapcsolja ki
egyszerűen tisztítható - az edények külső és
belső felülete magasfényű
mosogatógépben is elmosható
Ajánlásunk:
intenzív melegítéskor használjon edényfogó
kesztyűt
használjon az edényátmérővel arányos méretű
főzőlapot