Rendezés:
AjánlottÁr
OlcsóSzín
Méretek
cm–cmcm–cmcm–cmcm–cmAsztallábak anyaga
Asztallap anyaga
MárványAlak
Asztalláb típus
Meghosszabbíthatóság
Ülőhelyek száma
Fa mintázat
Felület
Stílus
Gyártók
E-shopok
Termékek
Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen tulajdonságai vannak a márványnak?
A márvány leggyakrabban fehéres alapszínű, de előfordul sok egyéb árnyalatban is. Általában kétféle stílusban jelenik meg a bútoroknál. Az első a Vein Cut, azaz Travertin Vágás, amely a márványbútoroknak erezett megjelenést kölcsönöz. A második a Cross Cut azaz Lapra Vágás, amely felhős megjelenést eredményez. Mérsékelten hőálló tulajdonságokkal rendelkezik, és nehezen karcolódik vagy repedezik.
Hogyan ápoljuk a márványt?
A konyhában gyakran használt márványbútorokat minden nap puha törlőkendővel vagy szivaccsal és szappanos vízzel kell tisztítani. Nem zsíros foltok esetén elegendő egy fehérítőszerrel átitatott papírtörlő. Az olajfoltok könnyen eltávolíthatók szódabikarbóna és aceton keverékével.