Ha Ön a minőségi étcsokoládé vagy a finom tejes praliné szerelmese, amely a nyelvén olvad, ez a karácsonyi tapadásmentes forma biztosan tetszeni fog. Csak öntse bele az olvasztott csokoládét, tegye bele a kedvenc hozzávalóit, diót, szárított levendulát stb., és hagyja megszilárdulni a hűtőben. Egyszerűen pattintsa ki a formákat a rugalmas barna formából. Vagy használd apró vajas sütemények sütéséhez a délutáni kávéhoz. A szilikon sütőformák előnyei:
Rugalmas és egymásra rakható, a praliné könnyen kihúzható A sütés gyors és egyenletes
tartós - -40 °C és +220 °C közötti hőmérsékletet is kibírja
Nem veszik át a felhasznált élelmiszer illatát vagy ízét
nincs szükség az egyes formák fáradságos kiürítésére, kikopogtatására és elmosására
betehető a fagyasztóba és a mikrohullámú sütőbe is
mosogatógépben mosható
egyszerűen tárolhatók a fiókban vagy feltekerve, így minimális helyet foglalnak a fiókokban