A klasszikus barna zománcozott edényeket nagyanyáink használták. A barna főzőedények elsősorban praktikusak, az acél alapot zománc, egy üvegszerű olvadék borítja, ami tartós, teljesen veszélytelen felületet hoz létre.
Ezt a nagy térfogatú főzőedényt használhatja, ha nagy mennyiségű ételt főz családjának, mester munkásoknak. Az otthoni hentesmunka szintén ideális felhasználási terület.
A 20 literes edényt használhatja saját kerti terményei vagy a helyi termelőktől származó zöldségek és gyümölcsök tartósításakor is.
A zománcozott edények előnyei:
minden típusú tűzhelyre alkalmas, beleértve az indukciósat is
sütőben is használható
a kisebb hibákkal járó gyártás a hagyományos kivitelezést követi
egyszerű karbantartás - csak mosogatószerrel a szokásos módon mossa el, vagy áztassa be előzetesen
Ajánljuk:
intenzív melegítés esetén használjon sütőkesztyűt
az edény fedő nélkül kerül forgalomba
Paraméterek:
tapadásmentes felület