A zománcozott edények újra divatba jöttek. Minőségi, kétoldalas sütőedény barna zománcozott felülettel, amely nagyanyáink kedvence volt. Az acél alapot zománc, egy üvegszerű olvadék borítja, ami tartós, teljesen mérgezésmentes felületet hoz létre.A szaftos sült húsok, töltelékek, gombócok stb. a fedővel együtt sülnek, és a fedőt levéve gyönyörű kéreg képződik. A klasszikus tündéri élesztős kiflik és egyéb finomságok külön-külön mindkét részben süthetők, így a fedél külön sütőedényként szolgál, amelynek tiszta sütőfelülete 28,5 x 18,5 x 7 cm, és jól illeszkedik az alsó edény pereméhez. A zománcozott sütőformák előnyei:
tartós zománcfelület modern kivitelben
stabil fogantyúk a könnyű kezelhetőség érdekében, javasoljuk a sütőkesztyű használatát
a lemez jól vezeti a hőt
elektromos, forrólevegős és gázüzemű sütőkhöz egyaránt alkalmas
könnyen karbantartható - csak mosogassa el a szokásos módon vagy mosogatógépben