Olyan hamburgerre vágyik, amilyet egy séf készítene? Ezzel a húspréssel könnyen elkészítheti!
Nincs többé szabálytalan húspogácsa, amely úgy viselkedik a grillen, mint egy vadállat. Tökéletesen egyforma húspogácsákat készít, amelyek egyenletesen és pontosan az Ön ízlése szerint grillezhetők. Nincsenek többé megégett szélek és a közepén nyers hús!
Húsprés használata? Pofonegyszerű! Bedobja a darált húst a formába, lezárja a fedővel, és voilá - máris kész a tökéletes hamburger a grillre vagy a serpenyőre. És azok a sima szélek!
Speciális prés a házi készítésű hamburgerekhez aránytalan szélek nélkül
Egyforma húspogácsákat hoz létre az egyenletes grillezéshez
Forma fedővel a könnyű préseléshez
Alkalmas grillezéshez és sütéshez
Egyszerűen használható és tisztítható
Extra AvenTipp a legjobb hamburgerért:
Érdemes minőségi sovány marhahúst választani, például a lapockából. Fűszerezze francia mustárral, sóval, zöldpaprikával és worcesterrel. Keveréskor és formázáskor használjon hideg vizet, hogy a hús ne ragadjon le.
A húspogácsákat grillezés előtt hagyja egy kicsit pihenni a hűtőben. Grillezéskor először hagyja, hogy a hús összehúzódjon, mielőtt megfordítja. A grillezés után tálalás előtt hagyja a húst néhány percig pihenni.
A forma átmérője: 11,5 cm
Mélység: 2 cm
Miért vásároljon hamburgerprést? Présünkkel professzionális, éttermi minőségű hamburgereket készíthet otthon. A darált húsnak nagyszerű formát ad, és biztosítja, hogy minden hamburger ugyanolyan jól nézzen ki és ugyanolyan jó ízű legyen.