Az innovatív SENCOR SPR 5500SS lassúfőző minden
háziasszony nélkülözhetetlen segítője lesz. Kiválóan
alkalmas leves, pörkölt, lekvár, bárányhús, marhahús,
zöldségek, tojás stb. főzésére. A lassan főzött ételek
sokszorosan kifejezettebb ízeket nyernek, annak
ellenére, hogy csak kevés fűszerrel, sóval és zsír
nélkül készülnek. A 6 literes belső edény 3 mm
vastagságú alumíniumötvözetből készült falakkal
rendelkezik, és PFOA-mentes, tapadásmentes bevonattal
van ellátva. Hűtőszekrényben tárolható és
mosogatógépben mosható
Jellemzők és specifikációk:
· Set & Forget
időzítő a maximális kényelemért a főzés során, lehetővé
teszi a hőmérséklet és a főzési idő beállítását
· digitális LED-es
vezérlő kijelző garantálja a legkényelmesebb főzési
élményt
· a dupla fedélzáró
rendszer biztosítja az ételek ízének maximális
megőrzését, és segít fenntartani az állandó
hőmérsékletet az edény belsejében
· a Keep Warm
funkció automatikusan fenntartja az étel ideális
hőmérsékletét a főzési folyamat befejezése után is
· a gőzfőző kiváló
minőségű, élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült
a hosszú élettartam és a korrózióállóság érdekében
· a nagyméretű
rozsdamentes acél gőzölőedény lehetővé teszi halak,
gombócok és zöldségek párolását is
· a hőálló
fogantyúk megakadályozzák az égési sérüléseket, és
lehetővé teszik a forró edény kezelését a főzés során
· az edzett üvegből
készült fedél garantálja a hosszú élettartamot, a
tökéletesen záródó fedél segít fenntartani az állandó
hőmérsékletet
· az elegáns,
rozsdamentes acélból készült formatervezés bármilyen
konyhába illik
7 ok, amiért érdemes lassú edényben főzni:
1. egyszerűség - egyszerűen
csak tegye az összes hozzávalót a fazékba, és hagyja,
hogy az elvégezze a munkát
2. vizet és energiát takarít
meg - az alumíniumötvözetből készült edény különleges
kialakításának köszönhetően a hőátadás hatékonyabb,
mint a hagyományos kerámiaedényeknél, így energiát
takarít meg.
3. időtakarékos - miután az
összes hozzávalót beletette az edénybe, hagyhatja, hogy
az magától megfőjön.
4. erős ízek és
vitaminveszteség nélkül - az alacsony hőmérsékleten
történő lassú főzésnek köszönhetően a hagyományos
főzéshez képest megőrzi az ízeket és vitaminokat.
5. szaftos hús - a lassú főzés
a húsban tartja a szaftot
6. kemény húsok főzési
lehetősége - a hagyományos kemény húsok lassú főzés
után ízletesek.
7. zsiradék nélküli főzés - az
alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nincs szükség
olajra, így könnyebb ételeket készíthet, amelyek végső
soron ízletesebbek.
5 előre beállított sütési beállítás biztosítja az ízek
megőrzését és az összetevők karamellizálását:
· enyhe
hőmérsékletű sütés 100 °C
· alacsony
hőmérsékletű sütés 120 °C
· közepes
hőmérsékletű sütés 150 °C
· pirítás 170 °C
· hirtelen sütés
180 °C
4 állítható sütési funkció:
· nagyon lassú
főzés: 6-14 óra
· lassú főzés: 2-8
óra
· gőz: 5-120 perc
· joghurt: 6-12 óra
A csomag tartalma: lassúfőző alumínium edénnyel,
rozsdamentes acél gőzölővel.