A jó bor törődést igényel, a dekantálás pedig a legjobb módszer arra, hogy a bor „lélegezzen”. Ezen eljárást követően a bor íze és aromája sokkal teljesebb mértékben kifejeződik. Ez a Georg Jensen dekanter nemcsak természetes, organikus formájával nyűgöz le, de kifejezetten a bor szakértők igényeit szem előtt tartva készült. A kancsó formája segíti a bor levegőzését, az alján található mélyedés pedig megkönnyíti a kezelést. A tetszetős és praktikus dekanter ideális ajándék a bor szerelmeseinek.
A svédországi születésű Thomas Sandell tervező multidiszciplináris megközelítést alkalmaz munkájában, ötvözi a terméktervezést, a belsőépítészetet valamint a népszerűsítést is. Munkája mindig elegáns, de ugyanakkor alapos kutatást is végez az egyes darabok gyakorlati szempontjait és követelményeit figyelembe véve.
A kancsó üvegből készült, polírozott, rozsdamentes acél, szilikon dugóval.
Térfogata 1,3
Karbantartás
Kézi mosást javasolunk – mosogatógépben nem tisztítható.