A Master kollekcióba tartozó konyhakés nemcsak
professzionális használatra lesz alkalmas a
szenvedélyes amatőr szakácsok, otthoni gourmand-ok és
ínyencek számára. A kés 30 cm hosszú, a penge hossza
15,5 cm, a éle pedig 13,5 cm.
A MASTER csontozókés jellegzetes ívelt, kúpos
pengéjének köszönhetően alkalmas a csontozásra, a hús
csontról való leválasztására, az inak eltávolítására és
a nyúzásra.
A praktikus, ergonomikus markolata nagyon könnyen
fogható, a kés kiegyensúlyozott, az ujjak pedig védve
vannak a markolat és a penge közötti hajlításnak
köszönhetően.
Tulajdonságok:
a masszív penge karcsú éllel rendelkezik
egyszerű, pontos és tökéletes szeletelést tesz
lehetővé
az élesség a penge teljes hosszában nagyon
sokáig tart, ha megfelelően bánnak vele
a felhasznált acél minősége 430 (keménység: 56
HRC - a Rockwell skála szerint)
a kiváló minőségű ABS műanyagból készült,
szegecselt fogantyúk három rozsdamentes acél
szegeccsel, lekerekített élekkel rendelkeznek
és tökéletesen illeszkednek a kézbe
az egyes részek tökéletes kötése megakadályozza
az üledék és a baktériumok megtapadását
mosogatógépben is elmosható
A mosogatógépben való elmosást követően alaposan
szárítsa meg. Csak figyelmeztetjük arra az általános
tényre, hogy a mosogatógép gyakori használatával az él
fokozatos eltompulására kerül sor, a kézzel történő
elmosás kíméletesebb és gyorsabb is a kések
esetében.